118765703_195231441951363_3534572237327823688_n.jpg

OM AT FÅ EN HVALP HER FRA

Hvad får du?

Hos os er hundene i centrum og deres sundhed og trivsel både fysisk og mentalt ligger os stærkt på sinde - voksne som hvalpe. Vores primære mål er at opdrætte mentalt sunde og stærke whippets, som vil blive fantastiske familiehunde. Derfor har vi overvejende fokus på socialisering og miljøtræning af vores hvalpe. Hvalpene er stueopdræt og vil fra fødslen være en central del af familien, sammen med vores øvrige hunde. Hvalpene bliver socialiseret med både andre hunde, kat, kanin og små børn. De kommer også ud at gå i snor samt ud at se på cykler, biler, barnevogne osv. Vi gør alt hvad vi kan for at ruste dem godt til at komme ud i livet, hos en ny familie. 
Dagligt er vi tæt sammen med vores hunde, og dagligt gøres der tanker om hvordan vi bedst muligt motiverer og stimulerer vores hunde, så de lever et indholdsrigt og meningsfyldt liv. 
Hvordan vi gør dette, er vi altid parate til at uddybe og forklare nærmere om, så endelig bare spørg.
Selve proceduren ved hvalpekøb hos os foregår på følgende måde:
Man fortæller først om sig selv og hvad man kan tilbyde en hvalp, samt om man ønsker han eller tæve. Så kommer man på besøg, så vi kan møde hinanden og man kan hilse på vores hunde 
Når hvalpene er født, må man komme og besøge dem første gang når de er 3-4 uger gamle. Når hvalpene er 6-7 uger gamle kommer man på besøg igen og hvalpene fordeles ud fra hvordan man passer bedst sammen i personlighed. Man kan godt ønske sig en bestemt hvalp, og oftest vil det også være muligt at imødekomme, men det kan forekomme at jeg råder til at man vælger en anden hvalp fx pga at hvalpens personlighed passer bedre til hvalpen, og hos os vil det altid være det vigtigste, at familie og hvalp matches godt i personlighed.. 
Hvalpen kan rejse herfra når den er 8 uger gammel.

 

SPØRGSMÅL OG SVAR

HVILKE KRAV STILLES DER TIL HVALPEKØBERNE?

Vi forventer at man har sat sig ind i racen inden man anskaffer den, samt at man bruger sin almene sunde fornuft og så selvfølgelig tilbyder hunden et godt og kærligt hjem, hvor den får sine behov dækket - dette inklusiv dens behov for menneskelig kontakt og masser af nus og nærvær samt fysisk og mental aktivitet. 
Vi vil gerne bakke op om Lure Coursing i Myndeklub regi. Derfor følger der også en gratis Lure coursing træning hos Myndeklubben med hvalpen. Og så vil vi blive så glade hvis man vil vise hunden på en udstilling, da det er en stor hjælp for os i vores opdræt, at få hundene bedømt af en dommer. 
Vi vil også meget gerne holde kontakten med jer, så vi kan følge vores hvalpe i deres udvikling og også den vej igennem vurdere vores opdræt, og så selvfølgelig følge med i at de har det godt. Og så forventer vi at blive brugt til råd og vejledning.
Sidst men ikke mindst vil vi blive glade hvis man vil følge vores råd om at deltage på et hvalpehold med hvalpen og også gerne et hvalpefortsætter/unghundehold. Derfor giver vi også 4 mdrs gratis prøvemedlemsskab af DKK til nye medlemmer - det er vores håndsrækning til at tilmelde sig god hundetræning i DKK regi. 
NB: Vi sælger ikke to hvalpe til samme hjem samtidig. Men vi bliver meget glade hvis i vender tilbage efter nr. 2 ved et senere kuld.

HVAD FØLGER MED EN HVALP?

Først og fremmest får man en hvalp, som er opdrættet efter nøje overvejelser. Forud for avlen, er der foretaget sundhedsundersøgelser, mentalbeskrivelser, udstillinger m.v, og forældrene er matchet efter grundige overvejelser. Derudover bliver hvalpen grundigt socialiseret og miljøtrænet. Hvalpen er selvfølgelig med stamtavle i DKK (Dansk Kennel klub). Hvalpen er også ormebehandlet 3 gange, chippet og registreret i Dansk Hunderegister, samt vaccineret og sundhedstjekket ved 8 uger. 
Der medfølger hvalpepakke med blandt andet foder til den første tid.
Og sidst men absolut ikke mindst medfølger der 4 mdr's prøvemedlemskab af DKK samt 1 års gratis medlemskab af Myndeklubben, hvor i der medfølger en gratis udstilling i Baby/hvalpe klasse og en gratis Lure coursing træning.

ER DER NOGEN BETINGELSER FOR HVALPEKØBET?

Ja det er der. Følgende betingelser vil blive skrevet i DKK købskontrakten.
En hund her fra må ikke sælges videre til anden side uden vores samtykke - står man i den kedelige situation, at man ikke kan beholde sin hund, uanset hundens alder, så har vi forkøbsret på hunden, og vi giver til enhver tid 3000kr i tilbagekøbspris uanset om man har haft hunden i 14 dage eller 5 år. 
Hunde her fra må heller ikke anvendes til avl uden for DKK/FCI.
Det kan forekomme at en hund bliver solgt med udstillingspligt.
Ved reservation af hvalp betales et depositum på 2000kr, som ikke returneres hvis køber springer fra. Hvis det er os som springer fra returneres hele depositummet. 
Vi forbeholder os retten til at afvise købere, hvis vi ikke føler os trygge i et salg.

SÅ HVAD KOSTER EN HVALP?

Hvalpen koster 13.000kr, hvor de første 2000kr er depositum som betales ved reservation. De resterende 11.000kr skal betales den dag hvalpen afhentes. Der laves ejerskifte digitalt både hos DKK og Dansk Hunderegister inden hvalpen forlader matriklen med sin nye familie, så i ejer hvalpen fra det øjeblik i træder ud af vores hjem.